ÇINAR CADDESİ ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE AÇILDI | Akçakoca Ses | Akçakoca'nın En Büyük Haber PortalıAkçakoca Ses | Akçakoca'nın En Büyük Haber Portalı

SON DAKİKA

ÇINAR CADDESİ ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE AÇILDI

Bu haber 24 Eylül 2018 - 20:22 'de eklendi ve 947 kez görüntülendi.


 

Yaz Sezonu Boyunca Esnafların İsteği Doğrultusunda Gündüz tek yön sadece kente giriş istikametinde  trafiğe açık olan çınar caddesi 24 Eylül 2018 İtibariyle Çift Yön Olarak Açıldı.

Sezonun sona ermesi okulların açılması ve Ankara caddesi girişindeki zorluğun dikkate alınarak  uygulamanın başlatıldığını belirten Başkan Yemenici;”Yeni uygulama trafik akışında bir rahatlama sağlayacak ve kış ayları için geçerli olacak. Ankara caddesine giriş ve rampa kış aylarında büyük sorun Araçlar ve sürücüler sıkıntı yaşıyor. Ayrıca kışın yoğunluk yok. Baharla birlikte tek yönlü uygulamaya dönülecek. “dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
UA-138704767-1