YANMAZ, YAPACAKLARINI VE SÖZ VERİLİP DE YAPILMAYANLARI ANLATTI | Akçakoca Ses | Akçakoca'nın En Büyük Haber PortalıAkçakoca Ses | Akçakoca'nın En Büyük Haber Portalı

SON DAKİKA

YANMAZ,  YAPACAKLARINI VE SÖZ VERİLİP DE YAPILMAYANLARI ANLATTI

Bu haber 23 Mart 2019 - 6:52 'de eklendi ve 574 kez görüntülendi.


YANMAZ,  YAPACAKLARINI VE SÖZ VERİLİPDE YAPILMAYANLARI ANLATTI

31 Mart Yerel Yönetimler seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, Hacıyusuflarda Akkent Sitesi Sakinleri ile yaptığı toplantıda  seçilmesi halinde neler yapacaklarını anlattı.

Gün içinde Akçakoca’ nın  tamamında fidan dağıtarak farkındalık yaratan bir  çalışma uygulayan Okan Yanmaz  akşam saatlerinde Akkent Sitesi sakinleri ile Sitenin sosyal tesisinde bir toplantı yaptı.

Seçilmesi halinde neler yapacaklarını anlatan Okan Yanmaz Akçakoca belediyesinin harcamalarını eleştirdi ve harcanan parayla daha güzel işler yapılabileceğini vurguladı.

Hacıyusuflar mahallesine bir Pazar yeri yapacağını, Kokurdan meydanının kamulaştırılarak ağaçlandırmayı planladığını ve Düzce minibüslerinin Değirmenağzından kalkacağını söyledi.

Toplantı sonunda vatandaşların sorularını  cevaplayan Yanmaz bunları not etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
UA-138704767-1