MHP ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR | Akçakoca Ses | Akçakoca'nın En Büyük Haber PortalıAkçakoca Ses | Akçakoca'nın En Büyük Haber Portalı

SON DAKİKA

MHP ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu haber 09 Ocak 2019 - 19:24 'de eklendi ve 640 kez görüntülendi.


MHP Akçakoca ilçe yönetimi   belediye başkan adayı Okan Yanmaz ile birlikte Yerel Seçim çalışmaşları kapsamında  kamu kurumlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP ilçe yönetimi ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede;

”Bugün saat 11.00’de Akçakoca Meteoroloji müdürlüğü ziyaretini ilçe başkanımız Mustafa Özensel, Belediye başkan adayımız Okan YANMAZ, Belediye meclis üyemiz Yüksel Yılmaz ve kadın kolları başkanımız Nursel YANMAZ ile gerçekleştirdik.

Adıyaman’dan yeni gelen Meteoroloji müdürümüze Akçakoca’yı nasıl bulduğu hakkında görüş alışverişinde bulunulup kurum çalışanları ziyaret edildi.
Ardından Tarım Kredi Kooperatifi müdürlüğü ziyaret edilip çiftçilerin durumları hakkında ve diğer genel konular hakkında karşılıklı görüşler konuşuldu.” ifadesine yer verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
UA-138704767-1